… γίνεται μια πρώτης τάξεως σάλτσα για ψητά κρεατικά ή ζυμαρικά. Μπορούμε να την περάσουμε από το μπλέντερ και είτε να την κάνουμε πολτό είτε να την ψιλοκόψουμε πατώντας το διακόπτη 2-3 φορές. Τη σάλτσα θα σερβίρουμε σε μπολάκι δίπλα στο ψητό...
Ένα στέκι για φρέσκα ζυμαρικά και απλό, ιταλικό φαγητό.
Κρητικά -και όχι μόνο- προϊόντα σε ένα μικρό μαγαζί στην Ηλιούπολη που ανανεώνει συνεχώς την γκάμα του.
Ο μόνος μπέλας είναι το καθάρισμα των μυδιών. Αλλά το αποτέλεσμα αξίζει και με το παραπάνω…
Για την 12η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 1η συνταγή που προκρίθηκε είναι της Ευγενίας Ροΐδου.
Από εναρκτήριο ορεκτικό ενός μενού μέχρι σάλτσα για ρύζι ή ζυμαρικά.
Με φαντασία και δηµιουργικότητα, η Χριστίνα Παντελεηµονίτη είναι από τους πρώτους που ξεκίνησαν τις «µικρές επιχειρήσεις» µε επώνυµο ελληνικό προϊόν. Είναι από τους σκαπανείς του χώρου και η συµβολή της είναι σηµαντική.
Για την 11η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 2η συνταγή που προκρίθηκε είναι της Μαρίας Ανδριοπούλου.