Ένα νέο ντελικατέσεν στην Κηφισιά μας περιμένει για σάντουιτς και καφέ το πρωί, αλλά και για γλυκά Au Delicieux, τερίνες, καπνιστό σολομό Νορβηγίας και άλλες ντελικατέτσες.
Κεμπάπ, λαχματζούν και πολλές άλλες επιλογές για μυημένους, σε μια έθνικ γευστική περιπλάνηση που ξεκινά από το Χαλάνδρι.
Το μικρό στέκι στη Γλυφάδα φημίζεται για τα «νεγράκια» του αλλά και μία από τις καλύτερες τυρόπιτες κουρού στην πόλη.
Στη «δύσκολη» Αχαρνών το Parapera φαίνεται να κερδίζει το δύσκολο στοίχημα που έχει βάλει. Και έχει και ωραίο φαγητό.
Σε ένα μαγαζί στη Γλυφάδα ζυμώνουν και φουρνίζουν λογιών-λογιών πίτες, πιροσκί και μικρές ζυμαρένιες μπουκίτσες. Όπως παλιά.
Η κλασική γαλλική συνταγή δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο και -εντάξει- λίγο παραπάνω χρόνο απ’ ό,τι σας έχουμε συνηθίσει...