Νέα δωρεά 10 εκατ. ευρώ από το Ιδρυμα Στ. Νιάρχος. Φέτος θα διανέμονται σε 300 σχολεία υποβαθμισμένων περιοχών, από 163 που ήταν πέρυσι.
Σερβίρουμε με πουρέ πατάτας και λαχανικά στον ατμό.
Από τις πιο παλιές αιγαιοπελαγίτικες λευκές ποικιλίες, με προέλευση μάλλον εξ Ανατολής (από παρεκφορά της λέξης «Αδανα», σύμφωνα με μια θεωρία).
Tο «καύσιμο» του σώματος είναι η τροφή και παρότι είναι ευεργετική, δεν είναι απίθανο να μετατραπεί σε... δηλητήριο που δρα «σιωπηλά» και σε βάθος χρόνου. Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτό συμβαίνει όταν καταναλώνουμε τροφές που περιέχουν βλαβερές...
Η Ντίνα Νικολάου μετατρέπει την σαλάτα νισουάζ σε μια πολύ νόστιμη και γρήγορη σπαγκετάδα.
Μια αυτοκρατορική συνταγή από το μακρινό Königsberg.
Ένα πλήρες μανάβικο με επιλογές σε είδη παντοπωλείου, στην Αγία Παρασκευή.