Νέα βρετανο-κινεζική μελέτη έδειξε ότι, σε σύγκριση με όσους δεν έτρωγαν καθόλου φρούτα, όσοι έτρωγαν κάθε μέρα είχαν μειωμένο καρδιαγγειακό κίνδυνο κατά 15% για έμφραγμα, 25% για ισχαιμικό εγκεφαλικό και 40% για αιμορραγικό εγκεφαλικό.
Η φυσική πηκτίνη των φρούτων είναι ο λόγος που πήζει η μαρμελάδα. Τι γίνεται όμως με αυτήν του εμπορίου; Σε ποια γλυκά χρειάζεται και τι όφελος έχουμε από τη χρήση της; Οταν φτιάχνουµε µαρµελάδα, η φυσική πηκτίνη -µια ουσία που περιέχουν τα...
Ο δελεαστικός δίσκος, αν και εκ πρώτης όψεως μοιάζει υγιεινός και απευθύνεται σε αμερικανικά σχολεία, θα μπορούσε να αποτελέσει διατροφικό εφιάλτη για έναν άνθρωπο που υποφέρει από ορθορεξία.
Εξι πρωτότυπες εκδοχές του αμερικανικού ροφήματος με τολμηρούς συνδυασμούς γεύσεων και άφθονο παγωτό.
Κάθε άλλο παρά γρήγορη η συνταγή μας, όμως αν την φτιάξετε δεν θα θέλετε να ξαναφάτε άλλο κοκκινιστό.
Ο Χριστόφορος Πέσκιας μαγειρεύει το τέλειο κοκκινιστό κοτόπουλο. Χωρίς μυστικά.
Μια σπέσιαλ θαλασσινή συνταγή από την Ιταλία φτιάχνει σήμερα ο Χριστόφορος Πέσκιας και τη συνοδεύει με τέλειες αρωματικές μπρουσκέτες.