Το βάζουμε σε μέρος σκιερό και ξηρό, μέσα σε τσίγκινο δοχείο ερμητικά κλειστό καθώς το τσάι τείνει να απορροφά μυρωδιές από το περιβάλλον.
Η συμμετοχή της Μαρίας Εμμανουήλ στον διαγωνισμό «Συνταγές της τελευταίας στιγμής».
Με ρύζι πιλάφι, βραστές πατάτες ή ψωμί έχουμε ένα μενού νόστιμο και χορταστικό…
Ό,τι θα χρειαστείτε για να διοργανώσετε το τέλειο vintage πάρτυ τσαγιού, από συνταγές μέχρι πατρόν για ποδιές και σχέδια για τον τέλειο κότσο.
Η συμμετοχή της Δήμητρας Μιχαλέλη στον διαγωνισμό «Συνταγές της τελευταίας στιγμής».
Μια σαλάτα με τα τελευταία φασολάκια της εποχής...
Ένα πρωτότυπο σαλατοφαγητό που θέλει μόνο λίγο ψωμί για να γίνει και χορταστικό...
... και ο βασιλικός, τα ψιλοκόβουμε την τελευταία στιγμή, δηλαδή λίγο πριν τα προσθέσουμε στο φαγητό. Αυτό ισχύει αν τα βάλουμε στο γαρνίρισμα, γιατί αν πρόκειται να μαγειρευτούν, έστω και λίγο, δεν πρόκειται να διατηρήσουν το ζωηρό πράσινο χρώμα...