Ένα γαστρονομικό κουτί γεμάτο με εγχώρια, εκλεκτά προϊόντα μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα.
Ή αλλιώς... κιμαδόπιτα με πράσα!
Μια χριστουγεννιάτικη συνταγή από τον Γαστρονόμο Δεκεμβρίου!
Εκλεκτά τυριά, όπως η «φέτα», το ξεροτύρι και η πρέτζα, κρασιά, όπως η Ρομπόλα, αναρίθμητα μυρωδικά, ένα σωρό ασυνήθιστες χορτομαγειρίες και δεκάδες πίτες συνθέτουν τη γαστρονομική ταυτότητα της όμορφης Επτανήσου.
Η παραδοσιακή μαγειρική ως δυναμική, ποιητική διαδικασία.