Η Νένα Ισμυρνόγλου τα τοστ της τα φτιάχνει με πίτες για σουβλάκι. Και δεν παί-ζο-νται!
Το φιλέτο κοτόπουλου είναι ο βασιλιάς της γρήγορης κουζίνας, μπορεί να συνδυαστεί με πάμπολλα υλικά και να μαγειρευτεί με δεκάδες τρόπους. Συχνά, όμως, και παρά το γεγονός ότι δεν θέλει παρά λίγα λεπτά για να γίνει, καταλήγουμε να μασουλάμε ένα...
Μια πανεύκολη σαλάτα, στη λογική των αλοιφών, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ποικιλοτρόπως. Δες πώς...
Θα... σκαλώσεις με αυτά τα εσκαλόπ!
Ιδού μερικές ιδέες για να αξιοποιήσουμε τον πελτέ σκόρδου: Αν ανακατέψουμε 1 κουταλάκι από αυτόν τον πελτέ με το άρτυμα οποιασδήποτε σαλάτας, ζωηρεύει και βαθαίνει τη γεύση της.Βάζοντας 1 κουταλιά πελτέ σε μια χορτόσουπα, «ανεβάζουμε» τη...
Η Ντίνα Νικολάου άναψε το γκριλ... Η παράδοση θέλει το σπίτι να μυρίσει τσίκνα σήμερα.
Ακόμα κι αν δεν είστε από την περιοχή, αξίζει να επισκεφθείτε το εν λόγω εστιατόριο, ειδικά αν είστε φαν της ασιατικής κουζίνας.