Kίνδυνος αφανισμού αρκετών ψαριών, αφού το 65% - 70% των γνωστών ειδών στη χώρα μας αλιεύεται σε απαγορευμένο μέγεθος.
Θαλασσινή μεζεδοκατάσταση σε μια εξαιρετική ταβέρνα στο Κερατσίνι.
Μεζεκλίκια θαλασσινά κι ένα σωρό άλλα νόστιμα, αγναντεύοντας το Καμίνι και τη θάλασσα.
Ένα ρυζάκι χορταστικό και εύκολο, που αξιοποιεί τα περισσευμάτα από το ψητό κοτόπουλο της Κυριακής.
Ούτε ένας ούτε δύο ούτε τρεις αλλά 13 πρωτότυποι, λαχταριστοί τρόποι να τα μαγειρέψουμε. Με την Καθημερινή αυτής της Κυριακής.
Τα φρέσκα ανοιχτόχρωμα Μοσχάτα κρασιά είναι ιδανικά για να συνοδεύουν φρούτα, τάρτες και ελαφριά γλυκά, κρέμες και μπαβαρουάζ, αλλά και μερικά σχετικά ήπια «μπλε» τυριά. Τα Μοσχάτα που είναι μεν από ώριμο τρύγο, αλλά δεν έχουν υποστεί...
Ο Γαστρονόμος φτιάχνει μια «τηγανιά πατάτες» που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!