Υπέροχο καλοκαιρινό πιάτο! Θα το σερβίρουμε με ζεστό ψωμί ή μια τηγανιά πατάτες.
Ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ στο TV5 αποδεικνύει ότι κάποιες φορές τα κατεψυγμένα γλυκά είναι καλύτερα.
Γεμιστα χωρίς ρύζι, μόνο με τα λαχανικά που χρησιμοποιούν οι Πηλιορείτες στο θρυλικό φαγητό τους: μελιτζάνες, πιπεριές, κρεμμύδι, ντομάτα. Μαζί και λίγο χωριάτικο λουκάνικο και μπόλικα μυρωδικά.
Μερακλίδικες μπρουσκέτες α λα ελληνικά.
Παράγονται από Ντεμπίνα, Μοσχάτο, Αθήρι, Ξινόμαυρο ή Αγιωργίτικο και εκπλήσσουν με την ποιότητά τους. Tα ελληνικά αφρώδη και ημιαφρώδη κρασιά τίποτα δεν έχουν να ζηλέψουν από τους ξένους «σταρ» της κατηγορίας.