Καλά κρέατα, γρήγορο σέρβις και αυθεντικό κεμπάμπ που δικαιώνει τη φήμη του.
Ταιριάζει τέλεια με βραστά αυγά, σε πατατοσαλάτες, με σπαράγγια βραστά ή σοτέ, σε κρύα ζυμαρικά ή ρύζι.
Napoleon έχει επικρατήσει να ονοµάζονται τα γλυκά και αλµυρά παρασκευάσµατα στα οποία τα υλικά µπαίνουν σε στρώσεις.
Μαγικό γεύμα μας τάζει απ’ το όνομά της ετούτη η μεταμοντέρνα ψησταριά και πρέπει να πούμε πως τα καταφέρνει μια χαρά...
Ο Γρηγόρης Γαστεράτος ετοιμάζει μια λιχουδιά που θα αγαπήσουν μικροί μεγάλοι.
Μία μόνο από τις υπέροχες συνταγές του τεύχους που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα. Ο ειδικός Αλέξανδρος Κόκκορης, μεταμορφώνει το κλασικό ιταλικό γλυκό σε λαχταριστό κάπκεϊκ.
Μια από τις ανοιξιάτικες συνταγές του τεύχους, ιδανική για να συνοδεύσει το ξεφύλλισμα του περιοδικού.
Ελαφρώς μπελαλίδικο κατά την προετοιμασία του, αλλά η νοστιμιά του σε αποζημιώνει στο ακέραιο.