Γλυκά, ζουμερά, πεντανόστιμα. «Φταίει» το καλό terroir, η ντόπια ποικιλία και οι φροντίδες της οικογένειας των βιοκαλλιεργητών.
Ξεχωρίσαμε τρία πιάτα από το ανοιξιάτικο μενού του Γκίκα Ξενάκη και σας τα παρουσιάζουμε.
Νέο Κατάστημα, Σταδίου 3.
Το ολοκαίνουργιο παντοπωλείο στον λιμένα της Θάσου διευρύνει τους γαστρονομικούς ορίζοντες του νησιού και διαφημίζει στους Βαλκάνιους τουρίστες τα ελληνικά προϊόντα.
Ο Χριστόφορος Πέσκιας ψάχνει να βρει πού χτυπά η καρδιά της ελληνικής γεύσης.