Χειμωνιάτικα υλικά παντρεύονται σε ένα πιάτο που σηκώνει... γιορτινή περίσταση.
Θαλασσινά και χόρτα μπλέκονται σε ένα υπέροχο και χορταστικό φαγητό.
Από ταπεινό γλυκό κρασί του λαού η αχαϊκή ποικιλία αναδεικνύεται, με ξηρές οινοποιήσεις, σε μία από τις «πρωταγωνίστριες» του ελληνικού αμπελώνα.
Tο αγαπημένο γλυκό κρασί των Βυζαντινών και των Φράγκων έρχεται ξανά στο προσκήνιο. Στο ξενοδοχείο «Κινστέρνα», στη Μονεμβασιά, έγινε η επίσημη παρουσίαση και δοκιμή του. Ο «Οινοχόος» ήταν εκεί.
Φημισμένο ιταλικό στην καρδιά του Παλαιού Φαλήρου.
Στο σημείο που η Πραξιτέλους συναντά την Αγίου Μάρκου και την Ευρυπίδου βρίσκεται το «Sq.» (=από το square που σημαίνει πλατεία)...
Έξι επιλογές για τα καλέσματα του σαββατοκύριακου.