Νεοταβέρνα με τα όλα της σε μια μονοκατοικία του Χαλανδρίου.
Ποιο μέρος του χοιρινού είναι πιο άπαχο; Γιατί πρέπει να ξαναθυμηθούμε το κουνέλι; Πώς θα γίνει η μπολονέζ πιο ελαφριά;
Στη μεσογειακή δίαιτα το ελαιόλαδο είναι μονόδρομος. Και οι ποσότητες που χρησιμοποιούμε μετρημένες.
Με κιμά κοτόπουλου, αντί για μοσχαρίσιο, με λίγο λάδι, και με σοφό συνδυασμό λαχανικών, μυρωδικών και μπαχαρικών, φτιάχνουμε light μπιφτέκια. Είναι σούπερ, λέμε.
Συνοδεύουμε με μια πράσινη σαλάτα και απολαμβάνουμε!
Η Ελένη Αλεξοπούλου από το Αιγάλεω έφτιαξε γρήγορα και εύκολα τυροπιτάκια.
Γκουρμέ έδεσμα για το γιορτινό τραπέζι διά χειρός Ντίνας Νικολάου.