Αντιμετώπισέ το όπως θες: και ως μεζέ το τρως και ως πλήρες γεύμα αν το συνοδεύσεις με ψωμί και σαλάτα.
Πασπαλίζουμε με φρεσκοκομμένο μαϊντανό και απολαμβάνουμε...
Ανοιξιάτικο και πεντανόστιμο το σημερινό φαγάκι διά χειρός Εύης Βουτσινά.
Όλα σε ένα ταψί και τόσο νόστιμα; Δοκιμάστε το φουρνιστό ψάρι της Νίκης Χρυσανθίδου και θα λυθεί η απορία σας.
Μια φίνα εκδοχή της πληθωρικής σαλάτας, αρωματική, δροσερή και με ευχάριστη οξύτητα να κοντράρει την πλούσια γεύση της μαγιονέζας και των αυγών.
Κλασικό πιάτο της ιταλικής κουζίνας που το έχουμε συνηθίσει κοκκινιστό. Όμως και αυτή η εκδοχή του είναι θεσπέσια.
Μια απλή, απλούστατη στην παρασκευή της λιχουδιά, που μπορεί να «ανοίξει» ένα επίσημο γεύμα ή να σταθεί πλάι σε άλλες νοστιμιές σε ένα γιορτινό μπουφέ.