Ντόπια κρέατα ψημένα με όλους τους τρόπους, σε μια ταβέρνα των Καλυβίων που ενθουσιάζει όσους δεν στοιχειώνονται από τα αυξημένα λιπαρά.
Παρέα, dvd, cocooning και χειροποίητα κλαμπ στο άψε-σβήσε...
Ξεχωριστές οριεντάλ γεύσεις στην καρδιά της μικρής μας πόλης.
Για μη «μαυρίσει» ή μουχλιάσει ο πελτές που μας περίσσεψε, μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε ωμό, ως άλειμμα για μεζεδάκι της στιγμής. Ψήνουμε μερικές φέτες ψωμιού στο γκριλ, για λίγα λεπτά μέχρι να χρυσίσουν, αλείφουμε τις φέτες με πελτέ,...
Επισκεφθήκαμε το μοναδικό μπαχαράδικο της Κηφισιάς, που δεν μετρά παρά μερικούς μήνες ζωής.
Η καλή μαγειρική δεν θέλει (πάντα) χρόνο, αλλά μεράκι και ένα καλά οργανωμένο τροφοντούλαπο...
Στο τεύχος με την Καθημερινή αυτής της Κυριακής αποδεικνύουμε πόσο νόστιμο μπορεί να είναι το μαγείρεμα στον ατμό!
Απλό, όμως πεντανόστιμο και για όλες τις ώρες...