Για ένατη χρονιά τιμήθηκαν παραγωγοί, έμποροι και διακινητές προϊόντων υψηλής ευθύνης, που με μεράκι και επαγγελματισμό συμβάλλουν στην ανάπτυξη της χώρας.
Καιρός φέρνει τα λάχανα... και τα κολοκυθάκια μαζί στη μακαρονάδα.
Το κρεοπωλείο - παντοπωλείο των Σερρών διαθέτει όλους τους θησαυρούς της ντόπιας γης, οι ιδιοκτήτες, όμως, δεν περιορίζονται εκει και ψάχνωουν σε όλη τη χώρα ελληνικά ποιοτικά προϊόντα.
Υλικά (για 4 άτομα): 2 φλιτζ. τσαγιού λεμονάτο κρέας με κολοκυθάκια, 500 γρ. πένες ή άλλο ζυμαρικό, 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες (αν θέλουμε), 1 κουτ. σούπας ξερή ρίγανη ή δυόσμος, τριμμένα, 70 ml ελαιόλαδο, 2 κουτ. σούπας φύλλα μαϊντανού, ψιλοκομμένα (αν...
Δημιουργούμε φαγητά με έμπνευση από την ελληνική γαστρονομία όπως το αρνάκι με τα μελωμένα κρεμμυδάκια.
Μια αρχαία ποικιλία που καλλιεργείται περί το Αργος μάς δίνει τις περίφημες δαμασκηνοελιές. Και ένας άνθρωπος που δεν προοριζόταν για ελαιοπαραγωγός κατάφερε να τις επεξεργαστεί με τον καλύτερο τρόπο και να μας δώσει ένα ξεχωριστό προϊόν.
Αυτά τα σουβλάκια, μαριναρισμένα με υπέροχη, ελαφρώς γλυκιά σάλτσα τεριγιάκι, είναι πεντανόστιμα είτε τα ψήσετε στο γκριλ είτε στο τηγάνι.