Γλυκόπικρο και σοφιστικέ το ποτό μας, απόλαυση στο (πορτοκαλο)κόκκινο!
Το συμβαίνει με αυτό το υβρίδιο μεταξύ μάφιν και ντόνατ;
Μια μικρή ποσότητα ζάχαρης άχνης πασπαλισμένης πάνω από ένα κέικ, φοντάν, τούρτες, τάρτες, μπράουνι κ.λπ. μπορεί να κρύψει κάποιες ατέλειες στην όψη τους ή να τονίσει κάποια χαρακτηριστικά τους. Το μυστικό είναι να πασπαλίζουμε πάντα την...
Οι Ιάπωνες απαντούν «ναι» και προτείνουν τα δικά τους άγλυκα κεράσματα από πάστα φασολιού.
Στραπατσάδα με λευκή μελιτζάνα είναι η κοσκοσέλα, που απαντά σε διάφορα κυκλαδονήσια με παραλλαγές.
Φρουτώδη λευκά, στιβαρά κόκκινα, δροσερά ροζέ, παιχνιδιάρικα αφρώδη και γλυκά.
Το πιο γνωστό αυστριακό γλυκό μετά την Sacher Torte.