Ένα καινούργιο deli - εστιατόριο στην καρδιά της ηρακλειώτικης αγοράς.
Με μια χούφτα υλικά μπορούμε σε χρόνο dt να κάνουμε τις νοστιμότερες «μαγειρευτές» μπριζόλες στο τηγάνι. Αυτά και άλλα πολλά στον πρώτο Γαστρονόμο της νέας σεζόν.
Υπέροχο καλοκαιρινό πιάτο! Θα το σερβίρουμε με ζεστό ψωμί ή μια τηγανιά πατάτες.
Ορίζουμε ξανά τι εστί ζελέ. Ξεχάστε τα έτοιμα σε σκόνη. Αυτά που προτείνουμε εμείς γίνονται με φρέσκους χυμούς φρούτων, γάλα, σοκολάτα, ενίοτε και αλκοόλ.
Η Εύη Βουτσινά θυμάται τα παλιά καλά στέκια της Θεσσαλονίκης.
Ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ στο TV5 αποδεικνύει ότι κάποιες φορές τα κατεψυγμένα γλυκά είναι καλύτερα.