Στην εκατόχρονη λειτουργία της έχει εκπαιδεύσει γενιές καταρτισμένων επίλεκτων αγροτών και αποτελεί κόσμημα και πόλο έλξης για τη Θεσσαλονίκη.
Στους Κάτω Αποστόλους Κιλκίς, μία οικογενειακή επιχείρηση παράγει εξαιρετικά γαλακτοκομικά προϊόντα με σεβασμό στο περιβάλλον και στον καταναλωτή.
Γιός και εγγονός τυροκόμου από το Περιβόλι Σπερχειάδος ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου γνωρίζει τι σημαίνει αληθινό γάλα και πραγματική βαρελίσια φέτα.
Ο,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η ελληνική παραγωγή, θα το ανακαλύψει πρώτος ο Κουκάς. Μαζί, ιταλικά αλλαντικά και άλλες ξένες ντελικατέτσες.
Στην ορεινή κωμόπολη του Νομού Ρεθύμνου, ο τοπικός συνεταιρισμός φτιάχνει τυριά που βασίζουν τα γευστικά τους χαρακτηριστικά στα πλεονεκτήματα της ποιότητας του γάλακτος.