Μεζές απ’ τους λίγους ο σημερινός, με το τυρί να γίνεται σαν κρέμα από το τηγάνισμα.
Το καλοκαιρινό μυρωδικό «παρφουμάρει» μοναδικά τα μαγειρέματα μας. Μέχρι και στους «μύκητες» τρύπωσε...
Ένα ρυζάκι χορταστικό και εύκολο, που αξιοποιεί τα περισσευμάτα από το ψητό κοτόπουλο της Κυριακής.
Ρακάδικο πολυτελείας με ταυτότητα. Ο Γιώργος Τσελεμεντές, εγγονός του περίφημου μάγειρα, υπογράφει το μενού.
Μια συνταγή για διαφορετικά γεμιστά, μόνο με πιπεριές, με κουσκούς αντί για ρύζι, και με συ-ντο-μό-τα-το ψήσιμο.
Εκλεκτό δείπνο με ασύγκριτη θέα, στο roof garden της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.
Τηγανίζουμε καλαμαράκια, χωρίς αλεύρι, και, αφού ροδίσουν, τα «γλυκαίνουμε» προσθέτοντας ντομάτα και μαγειρεύοντας για ολίγα ακόμη λεπτά.
Οι πιο λαχταριστοί «μύκητες» γίνονται ακόμα πιο λαχταριστοί με τη γέμιση που σας προτείνουμε.