Ένα καλόγουστο μαγαζί στο Ναύπλιο, γεμάτο ξεχωριστά καλούδια.
Ένας Ελληνογάλλος μαρμελαδοποιός με έδρα την Ερμούπολη της Σύρου μάς παρουσιάζει σε πρώτη μετάδοση, μια κολεξιόν από ολόφρεσκες κονφιτούρες.
Στείλτε μας φωτογραφίες με γλυκά που έχετε φτιάξει από τις Γλυκές Ιστορίες στο Facebook ή στο info@glykesistories.gr.
Κάθε μέρα θα γίνεται και λίγο πιο γλυκιά με τις συνταγές με μαρμελάδα που θα μας προτείνει ο σεφ Γιάννης Αποστολάκης.
Σύμφωνα με τη θεωρία της οινικής εξέλιξης, πρώτα υπήρξε το «Κυπρίων Νάμα», κι ύστερα η «Κουμανδαρία» από την οποία προήλθε η εκμοντερνισμένη, ραφινάτη εκδοχή που ονομάζεται Anama