Όλη η Ελλάδα στις Σεϋχέλλες! Προϊόντα από μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα χρησιμοποιεί στην κουζίνα του το μοντέρνο μεζεδοπωλείο-ταβέρνα, που εδώ και 2 χρόνια περίπου έχει γίνει στέκι στον Κεραμεικό.
Για την γαστρονομία της Θεσσαλονίκης μιλούν πολλοί, ένας όμως είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος. Ενας από τους παλαιότερους στην “πιάτσα” ο Γιώργος Βασίλογλου, ιδιοκτήτης του Clochard.
Σπέσιαλ οσομπόυκο για τον χειμώνα συνοδεία επίσημου πιλαφιού.
Εχεις φάει την κλασική λαχανοσαλάτα άντε και την πολίτικη. Τι θα έλεγες για μια ζεστή με σύγλινο και πορτοκάλι όμως;
Με γεύσεις Μυκονιάτικες και μια ιδέα καινοτόμο για «πρωινό του ξενύχτη».