Τα υγρά που θα βγάλουν τα υλικά, τα συλλέγουμε προσεχτικά και τα χτυπάμε με 1 - 2 κομμάτια λαχανικών και λίγο λάδι στο μούλτι για να φτιάξουμε τη σάλτσα για το φαγητό.
Με μια χούφτα υλικά, φτιάχνουμε την απόλυτη θερινή μακαρονάδα.
Γεύμα άκρως θαλασσινό και ενδιαφέρον εις τον αφρόν της θάλασσας...
Οικονομική, εύκολη, καλοκαιρινή ψαροφαγία.
Ιρλανδέζικες κόκκινες ales και άλλες εποχικές... σπεσιαλιτέ.
Κλασικό και αγαπημένο μαγειρευτό φαγητό με φρέσκια ντομάτα. Συνοδεύουμε με αμπελοφάσουλα σαλάτα και τραγανές αραβικές πίτες.