Φυλακίζουμε στο βάζο φρούτα εποχής και φτιάχνουμε εκλεκτά εδέσματα.
Εκτάκτως αυτό το Σάββατο, δωρεάν με την Καθημερινή, το έκτο βιβλίο της σειράς!
Ενόψει της νέας πτώσης της θερμοκρασίας παίρνουμε έκτακτα μέτρα: με αυτό το γλυκο-δροσερο-πικάντικο κοκτέιλ θα «ανάψει» το μέσα μας...
Αυτή την Κυριακή δωρεάν με την Καθημερινή το πέμπτο βιβλίο της σειράς!
Η Μαρία Τζίμα ετοίμασε λαχταριστά, ζεστά τσουρεκάκια με κανέλα και σταφίδες.
Μαγειρεύουμε σήμερα την κουζίνα των γιαγιάδων μας. Ένα πλούσιο αφιέρωμα στην κουζίνα της Σμύρνης με 30 ανεπανάληπτες συνταγές.