Αντιμετώπισέ το όπως θες: και ως μεζέ το τρως και ως πλήρες γεύμα αν το συνοδεύσεις με ψωμί και σαλάτα.
Λίγο η πιπεριά, λίγο το θυμάρι και... πήρε τα πάνω του αυτό το ταπεινό φαγάκι.
Το μυρωδάτο μείγμα της επικάλυψης νοστιμίζει και προφυλάσσει την ευαίσθητη σάρκα των ψαριών, ενώ η μαγιονέζα εντείνει το ζουμερόν του αποτελέσματος.
Ο φούρνος Βενέτη κλείνει τα 65 του χρόνια και το γιορτάζει με μια μείωση τιμών αντίδοτο στην κρίση.
Σε πολλούς αρέσει το ψωμί να έχει αρκετά τραγανή κόρα. Ένας απλός τρόπος να το πετύχουμε αυτό είναι πασπαλίζοντας την επιφάνεια του ψωμιού με λίγο ρυζάλευρο λίγο πριν από το ψήσιμο.
Οι «Νόστιμες Μαγειρικές Εντός» γράφτηκαν συλλογικά από περίπου 100 διαφορετικά άτομα, έγκλειστους στις αντρικές και γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού και στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θηβών, με συντονιστή τον Ηλία Μαμαλάκη.