Και τι δεν φτιάχνουμε σε αυτό το τεύχος: από γλυκό καρπούζι, σταφύλι, φιρίκι και κεράσι μέχρι μαρμελάδα σύκο, βερίκοκο, ακόμη και ντομάτα!
Αυτή την Κυριακή ο ανανεωμένος Γαστρονόμος υποδέχεται το καλοκαίρι με ένα μεγάλο αφιέρωμα στα κεμπάπ.
Η μαμά Γαλλία επιτάσσει σουδάκια γεμισμένα με παγωτό, να πνίγονται στη ζεστή σος σοκολάτας. Εμείς είμαστε ευτυχείς και με τις (καλές) ελληνικές τροποποιήσεις.
Ασιατική κουζίνα υψηλού επιπέδου από μία Ελληνίδα σεφ στο Μεταξουργείο.
67 υπέροχες, δοκιμασμένες συνταγές από τον Στέλιο Παρλιάρο και την ομάδα του περιοδικού. Με τι να ξεκινήσετε; Με τα γλυκά του αφιερώματος φυσικά: φράουλα με σοκολάτα, τι άλλο να ζητήσει κανείς;