Μαγειρεύουμε σήμερα την κουζίνα των γιαγιάδων μας. Ένα πλούσιο αφιέρωμα στην κουζίνα της Σμύρνης με 30 ανεπανάληπτες συνταγές.
Η Παρασκευή Καιμακάμη - Τσούλη από τη Φλώρινα φτιάχνει χειροποίητα ζυμαρικά με πλούσια γέμιση από κιμά, μπέικον και λουκάνικο.
Η Πέννυ Μπαντή από τις Σέρρες φτιάχνει γλυκό του κουταλιού ροδάκινο χρησιμοποιώντας ασβεστόνερο.
Αυτή την Κυριακή δωρεάν με την Καθημερινή το τρίτο βιβλίο της σειράς, «Χειροποίητα Ζυμαρικά».
Η Φωτεινή Παλιεράκη από το Μοσχάτο μάς έστειλε τη δική της εκδοχή για τη γνωστή γαλλική τάρτα.
Μία πεντανόστιμη φθινοπωρινή συνταγή, με ολίγη από Ινδία αλλά και Ευρώπη... Μούρλια!
Διαλέξτε το θέμα που σας αρέσει και στείλτε τις δικές σας χειροποίητες δημιουργίες.