Όταν φτιάχνουμε μπιφτέκια, κεφτέδες ή κεμπάπ, πρέπει να ζυμώνουμε για αρκετά λεπτά τον κιμά με τα υπόλοιπα υλικά που ορίζει η συνταγή. Στόχος μας είναι τα κομματάκια του λίπους να «λιώσουν» και να αφομοιωθούν εντελώς από τον κιμά και το...
Καλοψημένα απ’ έξω, ζουμερά και αφράτα στο εσωτερικό τους. Κεμπάπ διά χειρός Ντίνας Νικολάου.
Ένα παλιό μαγέρικο με ατμόσφαιρα από παλιά ελληνική ταινία.
Εύκολα, λαχταριστά και με υλικά της επιλογής μας. Συνοδεύουμε με ζεστές πίτες και ντοματοκρεμμυδομαϊντανά.
Πίτσες και ζυμαρικά του σαλονιού στο ιταλικό εστιατόριο του λιμανιού της πρωτεύουσας των Κυκλάδων.
Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτό το τόσο απλό αλλά και τόσο νόστιμο πιάτο;
Αντικαθιστώντας μέρος του μοσχαρίσου κιμά με χοιρινό ή/και αρνίσιο, οι κιμαδοπαρασκευές μας (μπιφτέκια, κεμπάπ, κεφτέδες) γίνονται νοστιμότερες. Έπειτα από αρκετές απόπειρες θα βρούμε την ακριβή ανάμειξη αλλά και τις αναλογίες του γούστου μας.
Σπιτικό φαγητό σε προσιτές τιμές σε ένα ήσυχο και δροσερό σοκάκι της Ερμούπολης.