Μια χασαποταβέρνα προσαρμοσμένη στις «τρέντι» προσδοκίες των θαμώνων του Γκαζοχωρίου.
Ένα μεταμοντέρνο ψητοπωλείο στο Νέο Ψυχικό σερβίρει καλό, ζουμερό κρέας.
Και δεντρολίβανο του πάει και θυμάρι και λουίζα. Και μια τηγανιά πατάτες από δίπλα.
Στη «δύσκολη» Αχαρνών το Parapera φαίνεται να κερδίζει το δύσκολο στοίχημα που έχει βάλει. Και έχει και ωραίο φαγητό.
Γλυκά αλλά πλέον και ψωμί και φαγητό σε πακέτο από μια οικογενειακή επιχείρηση με πολύχρονη εμπειρία.
Ιταλική πανδαισία σε ένα καλά κρυμμένο μα φημισμένο εστιατόριο του Αλίμου.