
Οι σεφ δημιουργούν ένα λαχταριστό μενού, βασισμένο στα πεντανόστιμα αλλά όχι τόσο γνωστά προϊόντα βουβαλιού.
Όταν σου λέω λεμόνι, θα κρύβεσαι κι όταν σου λέω πορτοκάλι θα βγαίνεις.
Η παραδοσιακή μαγειρική ως δυναμική, ποιητική διαδικασία.
Στη χώρα μας παράγονται νόστιμα σαλάμια αέρος που θα μας βγάλουν ασπροπρόσωπους ακόμα και αν έχουμε καλεσμένο Ιταλό γευσιγνώστη!
Από τη μυρωδιά. Το καλό σαλάμι έχει απαλή μυρωδιά νωπού κρέατος. Αρκεί να μυρίσουμε ένα βιομηχανικό σαλάμι για να καταλάβουμε τη διαφορά. Από το πόσο ώριμα είναι. Οσο πιο σκούρο το χρώμα τους και όσο πιο σκληρά είναι όταν τα πιέζουμε, τόσο πιο...