Δεύτεροι σε κατανάλωση στην Ευρώπη οι Έλληνες, μετά τους Γάλλους.
Έχουν προωθηθεί σε πολλές χώρες της Ευρώπης από την εταιρεία χονδρικής Willy Selten και ενδέχεται να έχουν αναμιχθεί με κρέας αλόγου.
Μεγάλη η αναμονή, αλλά αξίζει το κόπο, για αυτό το πεντανόστιμο αρνάκι που προτείνει ο Χριστόφορος Πέσκιας.
Ανοιξιάτικο και πεντανόστιμο το σημερινό φαγάκι διά χειρός Εύης Βουτσινά.
Στόχος φθηνά οικολογικά προϊόντα και ενίσχυση της παραγωγής τους.
Ο Εθνικός Φορέας Τροφίμων διαψεύδει δημοσιεύματα κατά τα οποία ποσοστά της τάξης του 40% θα οριοθετούν την ύπαρξη ή μη παράβασης.
Η περίπτωση των έτοιμων γευμάτων που πουλήθηκαν στα σούπερ μάρκετ της Ευρώπης και τελικώς περιείχαν άλογο σε μεγάλα ποσοστά είναι χαρακτηριστική των δαιδαλωδών διαδρομών που ακολουθεί η πρώτη ύλη του κρέατος πριν φτάσει στο πιάτο μας ως...