Αθηναϊκό χριστουγεννιάτικο μενού δίχως πατάτες ογκρατέν, δεν γίνεται!
Χριστούγεννα και γαλοπούλα, πάνε μαζί. Κι αυτή, είναι η καλύτερη που έφαγες ποτέ!
Είναι εντυπωσιακό στην όψη και με γεύση ξεχωριστή. Συνοδεύει θαυμάσια τα κρεατικά της γιορτής, αλλά και ψάρια και μπιφτέκια.
Είναι μπελαλίδικο πιάτο αλλά η νοστιμιά του, θα μας αποζημιώσει!
Από ένα μικρό αγρόκτημα στη Βόρεια Εύβοια ξεκίνησε η φάρμα των Ευβιότοπων, που προσφάτως άνοιξε το δεύτερο πρατήριό της στην Κηφισιά.
Κουραμπιεδάκια αρωματικά, κλασικά και αγαπημένα! Τα πιο πρωτότυπα γλυκά αλλά και γνήσιες μαμαδίστικες γεύσεις στο νέο «Ζάχαρη & Αλεύρι» που κυκλοφορεί στις 18/12 στα περίπτερα.