Γιορτάζουμε τα ένατα γενέθλια του «Γαστρονόμου» και απονέμουμε τα όγδοα κατά σειρά Βραβεία Ποιότητας.
Έχει φέρει ευρωπαϊκό αέρα στην ελληνική βιοκαλλιέργεια, συμμετέχοντας ενεργά στη δημιουργία ενός «ολοκληρωμένου» οικολογικού αγροκτήματος.
Ενα ενδιαφέρον γαστρονομικό τριήμερο ξεκίνησε σήμερα στο Μουσείο Μπενάκη.
Η απόλαυση βάζει τα καλοκαιρινά της!
Προτίμηση στο fast food και «αλλεργία» στη σωματική άσκηση; Γεγονός είναι ότι ολοένα περισσότεροι Ευρωπαίοι είναι παχύσαρκοι, όπως διαπιστώνει νέα έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
Ολοι περιμένουν με αγωνία την εποχή της φράουλας και επιτέλους ήρθε. Oμως υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε προτού αγοράσουμε το αγαπημένο μας φρούτο.