Περνώντας με λίγο λάδι το μαχαιράκι που θα χρησιμοποιήσουμε για να καθαρίσουμε τις σκελίδες του σκόρδου, πετυχαίνουμε να μην κολλάνε στη λάμα του μαχαιριού οι μικρές φλούδες, διευκολύνοντας έτσι το καθάρισμα.
Εύκολο, αν και πρέπει να το προγραμματίσετε αποβραδίς, με αρώματα μεσογειακά, αν και κατάγεται απ’ το Περού. Να πώς θα φτιάχνετε τις σαρδέλες στο εξής.
Για το ξεκίνημα της εβδομάδας ετοιμάζουμε την κλασική εκδοχή της δημοφιλούς σαλάτας.
Όταν ο Πέσκιας συνάντησε την κρητική γαστρονομία, μαγικά πράγματα άρχισαν να συμβαίνουν στην κουζίνα του. Δες, φτιάξε, δοκίμασε γιατί.
Οταν ψήνουμε απλό κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες, μια ωραία ιδέα είναι η εξής: Ανασηκώνουμε προσεκτικά το δέρμα του κοτόπουλου πάνω από το άνοιγμα της κοιλιάς του, εκεί δηλαδή που το δέρμα είναι παχύ, βάζουμε τα δάχτυλά μας κάτω από το δέρμα και...