Σπάνια βρίσκει κανείς ένα τόσο «ολοκληρωμένο» εστιατόριο.
Ψαρομεζέδες περιωπής σε μια όμορφη ταβέρνα στις Τζιτζιφιές.
«Δεν πετάμε τίποτα» συμβουλεύουν μάγειρες και σεφ κι ένας τρόπος να το κάνουμε πράξη στην κουζίνα είναι η παρασκευή σπιτικών ζωμών. Σκληρά κοτσάνια μυρωδικών, εξωτερικά φύλλα και κοτσάνια λαχανικών, κόκκαλα από κρεατικά, κεφάλια και...
Για την 8η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η πρώτη συνταγή που προκρίθηκε είναι της Μαργαρίτας Αλεξανδρίδη.
Εκσυγχρονισμένα παραδοσιακά σε ένα νεανικό εστιατόριο στoν Κεραμεικό.
Βγήκαμε βόλτα στην αγορά και εξοπλιστήκαμε με χρήσιμα εργαλεία για το κόψιμο των φρούτων.
Πασπαλίζουμε με παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε...