Αστεράτη γαστρονομία μεταμφιεσμένη σε comfort food στο ομώνυμο ξενοδοχείο της Μυκόνου. Βουτιές στην πισίνα επιτρέπονται…
Για την 17η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 2η συνταγή που προκρίθηκε είναι της Δήμητρας Μιχαλέλη.
Το αυθεντικότερο -ίσως- ινδικό των Αθηνών βρίσκεται στα Εξάρχεια.
Εκλεκτές νοστιμιές από την Πόλη και την εγγύς μας ανατολή στο Παλαιό Φάληρο.
Όσοι έχετε φτιάξει κοτοκεφτέδες ή κοτομπιφτέκια, θα έχετε διαπιστώσει ότι κατά το «ζύμωμα» ή το «πλάσιμο» τους ο κιμάς κολλάει στα χέρια. Για να το αποφύγουμε αυτό αλλά και για να γίνουν πιο αφράτες οι παρασκευές μας, βάζουμε τον κιμά...
Οι Γάλλοι το λένε en papillote, εμείς «στο πακέτο». Η νοστιμιά πάντως είναι η ίδια.