Στον αντίποδα της αμερικανικής σχολής στην Ελλάδα ευτυχώς επιμένουμε ακόμη να φτιάχνουμε γλυκά στο σπίτι με φρέσκα αυγά και αλεύρι.
Ελληνικό comfort food σε ένα μοντέρνο στέκι στο Κουκάκι.
Η Νένα Ισμυρνόγλου ετοιμάζει μια ξεχωριστή «κιμαδένια» τάρτα που θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους στα χειμωνιάτικα καλέσματά μας.
Μια πικάντικη στραπατσάδα, έτοιμη στο πι και φι. Μην αμελήσετε να προμηθευτείτε αραβικές πίτες για το σερβίρισμα!
Το παραδοσιακό ζυμαρικό φαίνεται να έχει λαμπρό μέλλον, παρά το μάλλον άδοξο -εντάξει όχι για όλους- πρόσφατο παρελθόν του.
Η Ειρήνη Γιαζιτζόγλου μας δίνει τη βασική συνταγή για να φτιάξουμε ταλιατέλες στο σπίτι.
Συνοδεύουμε με μια πράσινη σαλάτα και απολαμβάνουμε!