Γκουρμέ έδεσμα για το γιορτινό τραπέζι διά χειρός Ντίνας Νικολάου.
Με βάση την σαμπάνια ή οποιοδήποτε άλλο αφρώδες κρασί φτιάχνουμε εύκολα κοκτέιλ για να ευχηθούμε «καλή χρονιά» με μπουρμπουλήθρες!
Χοιρινό γιορτινό και μελωμένο για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι!
Ο γαστρονόμος online ξεκινά να μετράει αντίστροφα μέχρι το τραπέζι της γιορτής. Ξεκινά μια εβδομάδα γεμάτη λαχταριστές λιχουδιές.
Μια τάρτα που συνδυάζει με μαεστρία τρεις δυνατές γεύσεις (πράσα, μπλε τυρί, αχλάδι) και θα αρέσει και στους πλέον απαιτητικούς.
Σύμφωνα με νέα έρευνα.