Μία μέρα στα Μποζαΐτικα της Πάτρας με την οικογένεια του Θανάση Παρπαρούση, που επιμένει -με μεράκι και σεβασμό στο αμπέλι πάνω από όλα- στην παραγωγή σπουδαίων κρασιών.
Παρακολουθήστε τα αποσπάσματα από την μεγάλη γιορτή των παραγωγών του Γαστρονόμου Κύπρου που έγινε στη Μεγαλόνησο στις 11 Νοεμβρίου.
Στην πρώτη απονομή Βραβείων Ποιότητας του κυπριακού «Γαστρονόμου» τιμήθηκαν παραγωγοί και μεταποιητές που με την έντιμη δουλειά τους τιμούν τη χώρα τους.
Η ελληνική απάντηση στα ξενόφερτα μπλε τυριά είναι προϊόν ΠΟΠ και φτιάχνεται σε μικρά τυροκομεία των Κυκλάδων. Και είναι ένας πρώτης τάξεως μεζές για μερακλήδες.
Ισορροπημένη διατροφή και φρέσκιες, γευστικές προτάσεις για το καθημερινό μενού… της ελληνικής οικογένειας…
Εξαιρετική παραδοσιακή μαρμελάδα με την οποία μπορούμε να γαρνίρουμε τα αγαπημένα μας γλυκά όπως, κέικ, cheesecake, μπισκότα και τσουρέκια.