Ακόμα και η ταπεινή φακή μπορεί να γίνει γκουρμέ.
Μην ψαρώνεις! Φτιάξε ψαρομπίφτεκα, μυρωδάτα και λαχταριστά.
Χρησιμοποιούμε τη χύτρα για να φτιάξουμε μια εξαιρετικής γεύσης σούπας που μπορούμε να σερβίρουμε ως πρώτο πιάτο σε γιορτινό κάλεσμα.
Μεγάλη η αναμονή, αλλά αξίζει το κόπο, για αυτό το πεντανόστιμο αρνάκι που προτείνει ο Χριστόφορος Πέσκιας.
Το μυστικό είναι η δυνατή φωτιά και το έντονο σοτάρισμα των μανιταριών. Μόνο έτσι θα ροδίσουν ωραία, χωρίς να βράσουν.
Ένα ιδιαίτερο ριζότο, τέλειο για να συνοδεύσει ψητά παϊδάκια ή ένα καλό χωριάτικο λουκάνικο.
Ένας διαφορετικός τρόπος να απολαύσουμε αυγά.
Κλασικό πιάτο της ιταλικής κουζίνας που το έχουμε συνηθίσει κοκκινιστό. Όμως και αυτή η εκδοχή του είναι θεσπέσια.