Παστός σπάρος, πετάλια, λιγδοπούλες, μιξινάρια και άλλα «άγνωστα» και πεντανόστιμα εκ θαλάσσης και λιμνοθαλάσσης...
Δεν είναι λίγες οι φορές που όταν βρίσκω στον ψαρά μου μια ολόφρεσκη ψαρούκλα, την παίρνω με τα λέπια της. Ο λόγος; Κατά το ψήσιμο της σε πολύ δυνατό γκριλ (ή στη σχάρα), μένει προστατευμένη από τη φυσική της «πανοπλία» και έτσι αρκούντως...
Σπάνια βρίσκεις πια ιχθυοπώλη να μη σου «ξελεπιάζει» τα ψάρια. Αν όμως σας τύχει και τα ψάρια σας «φέρουν» ακόμη την «πανοπλία» τους, καθαρίστε τα με τα ειδικά εργαλεία που κυκλοφορούν στο εμπόριο ή με ένα μαχαιράκι κάτω απ’ το...
Ιταλική πανδαισία σε ένα καλά κρυμμένο μα φημισμένο εστιατόριο του Αλίμου.
Ένα στέκι για μπίρα και καλά «μπιροφαγητά» στα Εξάρχεια που μετρά 20 χρόνια λειτουργίας.
Γενναιόδωρες μερίδες, καλό σέρβις και κοκτέιλ κομμένα και ραμμένα στα μέτρα μας σε ένα μπαρ-εστιατόριο στη Γλυφάδα.
Ένα all day στέκι στο κέντρο της Αθήνας με νόστιμη, βιολογική κουζίνα.