Ένα διαχρονικό εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη με νόστιμες προτάσεις από την ελληνική και τη διεθνή κουζίνα.
Πουρέδες, αλείμματα, χούμους και εμβαπτίσματα εμπλουτίζουν νόστιμα το σαρακοστιανό συσσίτιο.
Στο ψυγείο, μια αξιοζήλευτη ποικιλία τυριών από κάθε γωνιά της Ελλάδας και στα ράφια επιλεγμένα εκλεκτά προϊόντα και λιχουδιές.
Είτε φρέσκο είτε παστό το ταπεινό ψαράκι γίνεται εξαίσιος μεζές αλλά και πρώτης τάξεως φαγητά.
Ενα καλόγουστο παντοπωλείο στην Κέρκυρα συγκεντρώνει σπάνιες τοπικές νοστιμιές και επιλεγμένα ελληνικά προϊόντα, αποφεύγοντας έντεχνα την τουριστοπαγίδα του κουμ κουάτ.
Ενα «πανόραμα» κρητικών προϊόντων σε καλές τιμές.
Μια έκπληξη α λα ιταλικά για τους κατοίκους της Κηφισιάς και των γύρω περιοχών με επιλογές από τα καλύτερα προϊόντα της γειτονικής μας χώρας.