Άναψε το γκριλ, βάλε τις μπίρες να παγώνουν, φτιάξε και μια ωραία σαλάτα. Έχουμε souvlaki party...
Στην Ελευσίνα έφτασε η χάρη μας, και με μεγάλη μας χαρά, καθότι δειπνήσαμε σε ένα εστιατόριο με αξιόλογη κουζίνα.
Τρούφες και κεράσματα, εύκολα σοκολατάκια, γλυκά με ελληνικό άρωμα, σπιτική τζιαντούγια, τούρτες με γκοφρέτες περιπτέρου και όλες οι νέες τάσεις σε επίσημη «πρώτη».
Δοκιμάσαμε -φωτογραφίζοντας- το χειμωνιάτικο μενού του «χιλτόνιου» Milos. Κοπιάστε.
Ο Μανώλης Θλιβερός μας ταξιδεύει στην εγγύς Ανατολή με ένα φαγητό μερακλίδικο!
Σε αυτό το τεύχος προσπερνάμε τα ανώδυνα κέικ, που προορίζονται να συνοδεύσουν τον καφέ, και επιλέγουμε όσα έχουν τα φόντα να βγουν σε γιορτινή πιατέλα.
Γιατί θέλει κι ο Ποπάυ το γκουρμέ του. Αρκεί να είναι απλό.