Επιλέγουμε δύο χωριά στα νότια της Λέσβου, μακριά από την πολύβουη πρωτεύουσα: το παραλιακό και τουριστικό Πλωμάρι, που φημίζεται για το ούζο και τους μεζέδες του, και την Αγιάσο, τον παραδοσιακό οικισμό στην αγκαλιά του βουνού Ολυμπος.
Να τι θα απολαύσουμε προτού ορμήξουμε στον μπακαλιάρο.
Χωρίς πλάσιμο, χωρίς τηγάνισμα, όλη η γεύση!
Επιλέγουμε λαχανικά ανάλογα με την εποχή και τις προτιμήσεις μας.
Στα περίπτερα με την Καθημερινή αυτής της Κυριακής 16/3.
«Θερμοκηπίου;» ρωτήσαμε για τα λαχανικά. «Χωραφιού», απάντησε. «Δεν καλλιεργώ σε θερμοκήπια».