Χρησιμοποιούμε το αρνί που μας περίσσεψε από το λαμπριάτικο τραπέζι μαζί με μαριναρισμένα κρεμμύδια.
Μια κλασική γαλλική τεχνική αποκτά ελληνική ιθαγένεια.
Εύκολο αλλά πεντανόστιμο πιάτο που θα ικανοποιήσει τα γούστα όλων των αγαπημένων μας.
Ελαφρύ, γρήγορο και γευστικότατο!
Moναδικός πρέπει να αισθάνεται ο διευθύνων σύμβουλος του «Κύκνου», καθώς είναι επικεφαλής μιας εταιρείας που κλείνει φέτος 100 χρόνια ζωής.
Μεζεκλίκι πρώτης τάξεως για... προθέρμανση!