Με το υπόλοιπο ψητό ή βραστό σκαρώνουμε μια νόστιμη χειμερινή σαλάτα.
Σε 20' σκαρώνουμε ένα ελαφρύ μεσημεριανό ή ένα νόστιμο μεζέ.
Από το 1947 παράγει οίνους υψηλής ποιότητας, που διακρίνονται και αποτελούν πρεσβευτή της χώρας μας στις αγορές του εξωτερικού.
Ψαροταβέρνα περιωπής, μια από τις καλύτερες της Θεσσαλονίκης.
Από τις πιο παλιές αιγαιοπελαγίτικες λευκές ποικιλίες, με προέλευση μάλλον εξ Ανατολής (από παρεκφορά της λέξης «Αδανα», σύμφωνα με μια θεωρία).
Στρώσε το τραπέζι, το δείπνο θα είναι έτοιμο σε 20'.