Μια στάση για καφέ, αχνιστά φουντούκια και αποξηραμένες φράουλες σε ένα μοντέρνο ξηροκαρπάδικο στο Κολωνάκι.
Οταν θέλουμε να φτιάξουμε smoothie ή κάποια κρύα κρέμα με φρούτα στο μπλέντερ, καλό είναι να χρησιμοποιούμε κατεψυγμένα φρούτα για να μη λιώσουν όσο τα χτυπάμε. Σε περίπτωση που δεν έχουμε, αλλά μας έχει μείνει κάπου μια κονσέρβα με το αγαπημένο...
Σε όποια συνταγή για λικέρ αναφέρεται οινόπνευμα εννοείται οινόπνευμα ποτοποιίας 90° από απόσταξη γεωργικής προέλευσης (δηλαδή όχι το καθαρό 95° που αγοράζουμε από τα σούπερ μάρκετ και τα φαρμακεία, το οποίο είναι και οικονομικά ασύμφορο στην...
Νέα ευρωπαϊκή μελέτη (με ελληνική συμμετοχή) δείχνει ότι το επεξεργασμένο κόκκινο κρέας αυξάνει τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου.
Το να κοτσάρουμε παντού και πάντα µια επώνυμη γαλλική, βελγική ή ελβετική δεν είναι απαραιτήτως ένδειξη της αγάπης και της εκτίμησης που τρέφουμε γι’ αυτήν.