120 χρόνια εμπειρίας κλεισμένα σε κρυστάλλινες φιάλες.
Η ιστορία, τα highlights, τα ποτά, τα νέα του πιο κλασικού από τα μοντέρνα μπαρ του κέντρου.
H Αλσατία της Ελλάδας παράγει κρασιά ΠΟΠ με χαρακτηριστικά αρώματα και οξύτητα.
Από 13 έως 15 Οκτωβρίου διεξήχθη ο δεύτερος διεθνής διαγωνισμός νέων σεφ του San Pellegrino στο Μιλάνο, με 20 ταλαντούχους μάγειρες, ηλικίας κάτω των 30, να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και να μας συστήνουν τα πιάτα που θα απολαύσουμε... αύριο!
«Signore Rubino» (έτσι θα το ζητήσουµε στο µπαρ). Πού το ήπιαµε, πώς το φτιάχνουµε.
Γουμένισσα: το Ξινόμαυρο παντρεύεται με τη Νεγκόσκα.
Οικογενειακό μεξικάνικο φαγητό στο φούρνο.
Η σαρκώδης ρίζα με το έντονο άρωμα μεταμορφώνει τάρτες, απλούς πουρέδες πατάτας, ενώ από μόνη της γίνεται εξαιρετικό συνοδευτικό σε πολλά πιάτα.