Όταν σου λέω λεμόνι, θα κρύβεσαι κι όταν σου λέω πορτοκάλι θα βγαίνεις.
Εκλεκτά τυριά, όπως η «φέτα», το ξεροτύρι και η πρέτζα, κρασιά, όπως η Ρομπόλα, αναρίθμητα μυρωδικά, ένα σωρό ασυνήθιστες χορτομαγειρίες και δεκάδες πίτες συνθέτουν τη γαστρονομική ταυτότητα της όμορφης Επτανήσου.
Η ελληνική γαστρονομία φτωχότερη από χθες το βράδυ.
Ένα ιδιαίτερο και άκρως γευστικό φαγητό από την Εύη Βουτσινά.
Ροκ γλυκά σε ένα τόσο δα ζαχαροπλαστείο στον Χολαργό.