
Δυο θεωρητικά κείμενα και τρεις συνταγές για το θεσπέσιο κυκλαδίτικο τυρί!
Στα τραγανά χώματα των Κυκλάδων, εκτός από το κοσμογυρισμένο πλέον Ασύρτικο της Σαντορίνης, ξεφυτρώνουν και άλλα αμπέλια. Αν βρεθείτε στα νησιά τον Σεπτέμβριο, πάρτε μια γεύση από τον τρύγο, την οινοποίηση και φυσικά από την τοπική παραγωγή που...
Το εξαιρετικό κυκλαδίτικο αλοιφώδες τυρί με την «τσουχτερή», βαθιά γεύση σερβίρεται ως ορεκτικό πλάι σε ούζο ή τσίπουρο.
Φάτε τη ζεστή για να απολαύσετε στο μέγιστο την τυρένια σάλτσα...
Κόκορας κρασάτος με φάβα και σάλτσα με ροδοπέταλα (!), φασολάκια με μανιτάρια σοτέ, χειροποίητος γύρος. Αληθινά δημιουργική ελληνική κουζίνα στη Φράτσια.
Η Νένα Ισμυρνόγλου ετοιμάζει ένα πεντανόστιμο κυκλαδίτικο φαγητό.